• Sponsors

  (in alfabetische volgorde)

   

  cpdehoop

  Administratie- & Belastingadvieskantoor C.P. de Hoop
  Nooit meer slapeloze nachten vanwege de administratie. CP De Hoop zorgt ervoor dat uw administratie en belastingaangiften piekfijn in orde zijn. Een klein, hecht en informeel team helpt u als ondernemer in het MKB met o.a. administratie, belastingen, personeel en financiële planning. Zo kunt u doen waar u goed in bent: ondernemen!

   

  Adrie de Lange Kleur

  Adrie de Lange IJzerwaren, Gereedschappen en DHZ
  Een vertrouwd gezicht in het hart van Kockengen. Adrie de Lange is specialist in schuifkasten, raam- en deurhorren en ook dé vuurwerkleverancier van Kockengen en omstreken. Benodigdheden voor grote of kleine klussen; je vindt ze allemaal bij Adrie de Lange.

   

  A.J. van Zutphen
  André van Zutphen is gespecialiseerd in tuinaanleg, bestratingen, schuttingen plaatsen, levering van tuingrond en zand, rioleringswerk ,riool ontstoppen, riool reparatie, hemelwaterafvoer, regenpijp, en rioolcamera inspectie. Service en kwaliteit staan hierbij altijd voorop!

   

  ASN Fokkema Breukelen
  ASN Fokkema Breukelen is een specialist in schadeherstel. Zij maken uw voertuig weer als nieuw!  Ook zorgen zij voor vervangend vervoer zodat u toch onderweg kunt. De medewerkers van Fokkema doen altijd hun uiterste best om er voor te zorgen dat u ingeval van autoschade zo snel mogelijk weer in uw eigen, gerepareerde auto verder kunt rijden. Dat is toch het fijnste!

  Autobedrijf Verhoek

  Autobedrijf Verhoek
  Autobedrijf Verhoek is een universeel en allround autobedrijf dat sinds 1961 gevestigd is in Kockengen. U kunt er terecht voor APK, onderhoud en reparaties. Maar ook voor airco service, winterbanden, aanschaf van een nieuwe auto of occasion. Bij de tankshop wordt er voor u getankt, waar kom je zo’n service tegenwoordig nog tegen?

   

  Bakkum

  Bakkum Elektrotechniek BV
  Bakkum Elektrotechniek BV is een allround elektrotechnisch installatiebureau. Zij verzorgen alle elektrotechnische installaties die in woonhuizen, bedrijfspanden, winkelpanden en kantoorgebouwen te vinden zijn. Met hart voor de zaak streven zij ernaar om ieder project – groot of klein – met de grootst mogelijke zorg te realiseren.

   

  Bloemsierkunst Carolien
  Een prachtig bloemstuk voor op tafel of een mooi cadeau voor een dierbare. Bij Bloemsierkunst Carolien vindt u voor iedere gelegenheid het perfecte boeket of sierstuk. In de winkel is altijd genoeg keus en als u iets speciaals wilt, dan wordt dat gemaakt terwijl u wacht.

   

  dijkers logo

  Bouwbedrijf Dijkers
  Bouwbedrijf Dijkers aan de Wagendijk in Kockengen is een familiebedrijf dat al meer dan 200 jaar bestaat! Waar vroeger voornamelijk werd gewerkt voor de boeren in de omgeving, richt Dijkers zich nu op nieuwbouw, renovatie en onderhoud. Een relatief klein bedrijf met een groot hart en een innige band met Kockengen.

   

   

  Bouwbedrijf van Engen
  Bouwbedrijf van Engen BV is een jong en gemotiveerd bedrijf voor de particuliere bouwsector. Zij zijn gespecialiseerd in het zoveel mogelijk toepassen van ecologische en duurzame materialen. Dit komt het duidelijkste naar voren in de passie voor houtskelet-bouw.

   

  John Mulders

  Bouwtechnisch Adviesburo J.A. Mulders BV

  Bij Bouwtechnisch Adviesburo J.A. Mulders kunt u terecht voor een volledig ontwerp en berekeningen en tekeningen van funderingsconstructies in beton, staal, hout en steen. Ook het verzorgen van aanvragen voor hinderwet- en bouwvergunningen wordt voor u geregeld.

   

  Bakkerij de Rooster

  Brood- en banketbakkerij De Rooster
  Wanneer je ‘s ochtends vroeg door Kockengen loopt, begin je al snel te watertanden. De heerlijke geur van versgebakken brood van Bakkerij De Rooster komt je tegemoet en je maag begint er vrolijk van te knorren. Maar deze bakker bakt niet alleen overheerlijk brood. Ook het gebak van Bakkerij De Rooster smaakt altijd naar meer!

   

  COOP
  Een landelijke supermarkt met al het goede van een dorp. Zo kun je de COOP in Kockengen het best omschrijven. Altijd een volledig assortiment en altijd een vriendelijk woord van één van de behulpzame medewerkers.

   

  Den Ouden Binnen
  Den Ouden Binnen, inmiddels gerund door de derde generatie, is opegericht in Kockengen maar inmiddels gevestigd in Mijdrecht. Deze gespecialiseerde woninginrichter en projectstoffeerder in breedste zin van het woord is werkzaam vanuit het Groen Hart door heel Nederland. Bij Den Ouden Binnen bent u op het juiste adres als het gaat om vakmanschap, service en kwaliteit.

   

  Financiële Dienstverlening Vecht & Venen
  Gemak en zekerheid, dat zijn de kernwoorden van Financiële Dienstverlening Vecht & Venen. De klant kiest zelf de manier waarop zijn financiële zaken geregeld worden. En welke manier de klant ook kiest, hij is altijd verzekerd van uitgebreide service en producten van gerenommeerde aanbieders tegen de scherpste premies.

   

  Florus Pellikaan
  Iedere maandag van 08.00 tot 13.00 uur staat Florus Pellikaan op het Driestammenplein in Kockengen met zijn overheerlijke groente en fruit. Je weet niet wat je proeft!

   

  Fysiotime

  Fysiotime
  Fysiotime is gevestigd in Gezondheidscentrum Breukelen (GCB). U kunt er terecht met zowel eenvoudige als complexere hulpvragen. Fysiotime is expert op het gebied van fysiotherapie, oedeemtherapie, manuele therapie, medical taping, digitaal spreekuur, (sport)blessures en orthopedische klachten. Doordat er met diverse disciplines onder één dak wordt gewerkt, leveren zij de meest professionele en accurate zorg.

   

  Hadek – Hadek beton en vlechtwerk B.V.
  Sinds 1967 is Hadek met vertrouwd vakmanschap dé specialist op hetgebied van prefab wapening, wapeningsstaal, funderings-herstel, utiliteits- en woningbouw, weg- en waterbouw, kelderbouw en compleet betonwerk. Dit jaar vieren zij hun 50 jarig jubileum.

   

  Hans autoservice
  Voor al het onderhoud aan uw auto, bestelwagen én camper kunt u terecht bij Hans Autoservice aan de Industrieweg in Kockengen. Een all-round autobedrijf.

   

  Henriët’s Kapsalon
  Henriët’s Kapsalon is gevestigd in het hartje van het mooie rustige Kockengen. Wilt u even op adem komen dan bent u hier aan het juiste adres. Henriët werkt met een gezellig team dat iedereen naar tevredenheid de deur uit wil laten gaan. Een goed geknipte coupe, een mooie kleur in het haar hetzij gedurfd of natuurlijk, het is allemaal mogelijk. Kleuren vinden zij extra leuk, want een kleur in een nieuwe coupe maakt het plaatje compleet!

   

  House of Cocagne B&B
  House of Cocagne B&B is een deel van een oude dwarsboerderij in traditionele Nederlandse stijl. De boerderij is gebouwd in 1850 en in 2015 geheel gerenoveerd. Op de eerste verdieping van het voorhuis vindt u een luxe ruime suite met een slaapkamer, aparte living en een badkamer. Vanuit de suite heeft u een prachtig uitzicht op het oude dorpje Kockengen.

   

  Basis CMYK

  Jochem Versloot Tuinen & Buitenruimten
  Hoveniersbedrijf Jochem Versloot neemt u al het werk uit handen en zorgt voor het ontwerp, de aanleg en verzorging van uw tuin. Zij realiseren stijlvolle buitenruimten speciaal op u of uw bedrijf afgestemd.

   

  Jos van Oostrom Kleur

  Jos Oosterom Meubelstoffering en design
  Jos Oosterom maakt uw meubels weer als nieuw. Bij het stofferen gebruikt hij uitsluitend de beste materialen, zowel in als op uw meubel. Zo bent u verzekerd van jaren zitcomfort.

   

  Kees van Kuik
  Voor al uw verbouw- en renovatiewerkzaamheden.

   

  Logo Ko van Oostrum

  Ko van Oostrum Advies
  Werkt u in de transportsector of de handel hierin en heeft u een bedrijfsvraagstuk? Bij Ko van Oostrum Advies weet u zeker dat u advies krijgt dat past bij uw bedrijf.

  Koolliving logo

  Kool Living
  Heeft u een project waarbij renovatie, restauratie, projectontwikkeling of nieuwbouw komt kijken. Kool Living is van al deze markten thuis.

   

  Kosmeoo Health
  Al meer dan 12 jaar verzorgt Kosmeoo Health opleidingen op het gebied van voeding en gezonde leefstijl. Ze leiden u graag op als (aanstaande) voedings- en gezondheidsprofessional en maken met elkaar zodoende Nederland meer bewust en steeds gezonder. Dit doen zij met passie en vanuit de overtuiging dat een gezonde leefstijl voor iedereen bereikbaar kan zijn.

   

  Medisch Pedicuresalon Hetty
  Sinds 1991 runt Hetty haar pedicuresalon in Kockengen. Een behandeling bestaat o.a. uit: nagels knippen, polijsten, eelt/likdoorns verwijderen en een heerlijke voetmassage. Ook heeft zij specialisaties voor mensen met reuma en diabetes. Sinds 2016 is zij geregistreerd medisch pedicure voor sporters. Dit is een deskundigheid op het gebied van voetverzorging bij zowel (semi-) professionele atleten als recreatieve sporters. U kunt terecht met voetblessures of kwetsuren en ook voor een goed advies over sportschoenen en kousen.

   

   

  logo Sander

  Odysseus Group BV
  Odysseus verzorgt consultancy, hulp en training aan bedrijven die groei of een verandering ondergaan.
  Hierbij staat een goede en lange termijn relatie met de klant centraal.

   

  Partytent Verhuur Kockengen
  Geen feest is compleet zonder spullen van Partytent Verhuur Kockengen. Buiten het verhuur van diverse formaten partytenten verhuren zij ook de meeste benodigdheden. Als u artikelen zoekt voor een gezellig tuinfeest maar ook voor grotere evenementen dan bent u bij Partytent Verhuur Kockengen aan het juiste adres.

   

  Piet verkroost Kip

  Piet Verkroost
  Iedere woensdagochtend staat Piet Verkroost uit Leerdam voor u klaar op de Driestammenweg in Kockengen. U vindt bij Piet de lekkerste kaas en kipspecialiteiten.

   

  Van Oosterom Advies Zelfstandig Adviseur RegioBank
  RegioBank is de meest persoonlijke, lokale financiële dienstverlener voor consumenten en ondernemers. Als financieel adviseur staat Van Oosterom Advies Kockengen garant voor een deskundig, onafhankelijk advies in begrijpelijke taal.

   

  Rietdekkersbedrijf Q.P. van Zanten
  Heeft u een rieten dak die aan vernieuwing of onderhoud toe is? Bent u van plan uw boerderij of wellicht uw tuinhuisje van riet te voorzien? Of wilt u zich gewoon eens oriënteren op de mogelijkheden van rieten dak bedekking? Bij Rietdekkersbedrijf Q.P. van Zanten bent u aan het juiste adres voor een professioneel advies.

   

  Schildersbedrijf Erwin van Schaik
  Betrouwbare partner voor al uw schilderwerken, maar ook voor glaszetwerkzaamheden bent u aan het juiste adres.

   

  Slagerij Langelaar
  Iedere dag de beste ambachtelijke producten bereiden. Dat is wat Slagerij Langelaar doet. Of het nu gaat om een puur stukje vlees, de fijnste vleeswaren, de lekkerste specialiteiten of de heerlijkste maaltijden. En altijd met verse ingrediënten. De passie voor het slagersvak zie en proef je terug!

   

  Van de Mheen

  Van de Mheen Visspecialiteiten
  Van de Mheen Visspecialiteiten uit Spakenburg staat al jaren op meerdere markten en standplaatsen in Nederland waar zij met liefde en passie voor het vak de lekkerste producten verkopen. Doordat Spakenburg een historie heeft en nog steeds een zeer belangrijke plaats inneemt op het gebied van de vishandel en visindustrie bent u bij Van de Mheen verzekerd van een dagelijks vers product.

   

  Van Eijk-met-streepkopiekopie

  Van Eijk Elektra en Onderhoud
  Van Eijk Elektra en Onderhoud levert maatwerk in de utiliteits-, industrie-, en woningbouw. Dit doen zij zowel voor bedrijven als particulieren. De werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de laatste technieken en installatienormen volgens de NEN1010. Voor elke verbouwing, verandering of aanpassing van de elektra kunt u een beroep doen op Van Eijk Elektra en Onderhoud. Zij voeren uw opdracht verantwoord en deskundig uit.

   

  Waardegroeifonds Lage res ogo2

  Waardegroeifonds
  Als deelnemer aan het Waardegroeifonds blijft u baas over uw eigen geld. Uw vermogen en dat van de beheerder blijft gescheiden. Al sinds 2008 beheert het Waardegroeifonds met opvallend veel succes een besloten fonds. Binnen dat fonds beleggen zij met een groot deel van hun eigen kapitaal en het kapitaal van familie, vrienden en bekenden.

   

  Willems Tuinen
  Verstand van tuinen, maar wel met gevoel. Buitengewone tuinen, daar werkt Willem aan. Tuinen die passen in het landschap en bij de leefstijl van mensen die er wonen. Kennis van de wereld die groen is, gevoel voor verhoudingen, details en kleurstellingen. Dat is Willems Tuinen.

   

  Wisse

  Wisse Tuinen
  Met de juiste vakkennis, inspiratie en flexibiliteit in het werk is Wisse Tuinen een bedrijf met naam in Midden-Nederland. Het voornaamste doel van Wisse Tuinen is u een duidelijk inzicht te geven in het proces van ontwerp, aanleg en het onderhoud van uw tuin. Wisse Tuinen zet uw gedachte om in een concreet beeld.

   

  Zorggroep de Vechtstreek
  Zorggroep De Vechtstreek biedt hoogwaardige (thuis)zorg, verpleging, aangenaam wonen en gevarieerde activiteiten voor inwoners van Breukelen, Kockengen en Loenen. Excellente zorg en welzijn, tevreden cliënten & bewoners en werkplezier voor hun medewerkers staan hierbij voorop.