• Sponsoren

  Van Oosterom advies zelfstandig adviseur Regiobank Kockengen is hoofdsponsor van de Hart van Holland loop 2023.

  Als u vraagt om financieel advies, vertrouwt u erop dat u waar krijgt voor uw geld. U kiest voor zekerheid. Voor de beste prijs-prestatieverhouding, zonder dat u er omkijken naar heeft. U kiest voor een gespecialiseerd financieel adviseur. Kom langs voor een persoonlijk gesprek bij ons kantoor aan de Nieuwstraat 9 te Kockengen of bel met 0346-241599.

   

   

  ASN Fokkema Breukelen is een specialist in schadeherstel. Zij maken uw voertuig weer als nieuw!  Ook zorgen zij voor vervangend vervoer zodat u toch onderweg kunt. De medewerkers van Fokkema doen altijd hun uiterste best om er voor te zorgen dat u ingeval van autoschade zo snel mogelijk weer in uw eigen, gerepareerde auto verder kunt rijden. Dat is toch het fijnste!

   

  Bakkum

  Bakkum Elektrotechniek BV is een allround elektrotechnisch installatiebureau. Zij verzorgen alle elektrotechnische installaties die in woonhuizen, bedrijfspanden, winkelpanden en kantoorgebouwen te vinden zijn. Met hart voor de zaak streven zij ernaar om ieder project – groot of klein – met de grootst mogelijke zorg te realiseren.

   

  Berger & Zeldenrijk B.V. is een middelgroot Aannemersbedrijf, gevestigd te Kockengen. In 1986 opgericht door Piet Berger en Nico Zeldenrijk en met jarenlange ervaring kan Berger & Zeldenrijk B.V. met hun team van vakmensen klantgericht werken en de meest uiteenlopende wensen van hun klanten tot uitvoering brengen.

  Zoveel mensen, zoveel fietswensen, daarom heeft Bike Center Woerden altijd meer dan 300 fietsen van 9 toonaangevende fietsmerken in de winkel staan. Fietsen waarmee u vrijblijvend een proefritje kunt maken. Want uw nieuwe fiets moet er niet alleen mooi uit zien, hij moet vooral lekker zitten en rijden! Bike Center Woerden beschikt ook over een uitgebreide werkplaats met ervaren en goed opgeleide fietsenmakers.

   

  Bij Blom & Blom Fietsexperts in Mijdrecht zijn wij gepassioneerd van fietsen en staat de combinatie van fiets met gebruiker centraal. Wij werken met hoogwaardige merken die we volledig op maat en naar wens kunnen leveren. Met een groot gevoel voor persoonlijke behandeling en het verlenen van optimale nazorg staan wij voor kwaliteit, service en deskundig advies.

   

  Civiele technieken deBoer bv is een aannemersbedrijf met haar activiteiten in de civiele bouw en vijzeltechnieken en realiseert zeer uitdagende projecten in de verplaatsingstechniek. In de internationale wereld van vijzelen, schuiven en persen is ons bedrijf al meer dan 30 jaar actief en innovatief.

   

  Aan de Nieuwstraat 5 in Kockengen kunt bij Bloemsierkunt Carolien terecht voor de mooiste verse bloemen, planten en aanverwante artikelen. Ook kunt U, in overleg, uw eigen bloemstuk laten vervaardigen door Carolien. Zij zal u hierin van vakkundige tips voorzien.

   

  Nooit meer slapeloze nachten vanwege de administratie. C.P. De Hoop zorgt ervoor dat uw administratie en belastingaangiften piekfijn in orde zijn. Een klein, hecht en informeel team helpt u als ondernemer in het MKB. Zo kunt u doen waar u goed in bent: ondernemen!

   

  dijkers logo

  Bouwbedrijf Dijkers aan de Wagendijk in Kockengen is een familiebedrijf dat al meer dan 200 jaar bestaat! Waar vroeger voornamelijk werd gewerkt voor de boeren in de omgeving, richt Dijkers zich nu op nieuwbouw, renovatie en onderhoud. Een relatief klein bedrijf met een groot hart en een innige band met Kockengen.

   

  Bouwbedrijf van Engen BV is een jong en gemotiveerd bedrijf voor de particuliere bouwsector. Zij zijn gespecialiseerd in het zoveel mogelijk toepassen van ecologische en duurzame materialen.

  De vennootschap onder firma V.O.F. Fokker Installatieburo is gevestigd op Spengen 25a te Kockengen en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie. Het bedrijf is opgericht op  1-3-1993 en heeft dus al 30 jaar ervaring op dit gebied. Kortom uw ideale partner.

   

  Den Ouden Binnen, inmiddels gerund door de derde generatie, is opegericht in Kockengen maar inmiddels gevestigd in Mijdrecht. Deze gespecialiseerde woninginrichter en projectstoffeerder in breedste zin van het woord is werkzaam vanuit het Groen Hart door heel Nederland. Bij Den Ouden Binnen bent u op het juiste adres als het gaat om vakmanschap, service en kwaliteit.

   

  Gemak en zekerheid, dat zijn de kernwoorden van Financiële Dienstverlening Vecht & Venen. De klant kiest zelf de manier waarop zijn financiële zaken geregeld worden. En welke manier de klant ook kiest, hij is altijd verzekerd van uitgebreide service en producten van gerenommeerde aanbieders tegen de scherpste premies.

   

  Iedere maandag van 08.00 tot 13.00 uur staat Florus Pellikaan op het Driestammenplein in Kockengen met zijn overheerlijke groente en fruit. Je weet niet wat je proeft!

  Fred Fokker Loonwerk is een bedrijf gevestigd in Kockengen en is werkzaam als dienstverlening voor de akker- en tuinbouw. Voor meer info kunt u contact opnemen via telefoon nummer 0621665871 of stuurt u een mail naar fokker5@telfort.nl.

   

  Voor al het onderhoud aan uw auto, bestelwagen én camper kunt u terecht bij Autoservice Kockengen aan de Industrieweg in Kockengen. Een all-round autobedrijf.

   

  HK Beton- en Waterwerken vormt een jong en enthousiast team met jarenlange ervaring in beton- en ijzervlechtwerk. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor het maken van (beton)bruggen, beschoeiingen, steigers en vlonders.

   

  House of Cocagne B&B is een deel van een oude dwarsboerderij in traditionele Nederlandse stijl. De boerderij is gebouwd in 1850 en in 2015 geheel gerenoveerd. Op de eerste verdieping van het voorhuis vindt u een luxe ruime suite met een slaapkamer, aparte living en een badkamer. Vanuit de suite heeft u een prachtig uitzicht op het oude dorpje Kockengen.

   

  HP Autoservice beschikt over een aantal verschillende erkenningen en certificeringen, waarmee we ervoor zorgen dat u kiest voor pure kwaliteit. Gelegen aan de Sterrebaan 12 in Utrecht werken we volgens strenge richtlijnen en normen, om er op die manier voor te zorgen dat u maximaal plezier heeft van uw auto.

   

  Interieur 88 is een full service bedrijf. Innovatie en creativiteit maken het tot een excellent bedrijf op het terrein van interieurbouw. Het vakmanschap van onze medewerkers en het moderne machinepark waarborgen de hoge kwaliteit van ons werk. Betrokkenheid en oplossingsgerichtheid zorgen ervoor dat aan uw wensen wordt voldaan.

   

  Basis CMYK

  Jochem Versloot Tuinen & Buitenruimten
  Hoveniersbedrijf Jochem Versloot neemt u al het werk uit handen en zorgt voor het ontwerp, de aanleg en verzorging van uw tuin. Zij realiseren stijlvolle buitenruimten speciaal op u of uw bedrijf afgestemd.

   

  Niets is te gek. Voor al uw verbouw- en renovatiewerkzaamheden kunt u terecht bij Kees van Kuik!

   

  Bouwbedrijf Kockengen is gestart in 2007. Wij zijn gericht op verbouwen en renoveren. Door vele jaren in de renovatie van oude panden werkzaam geweest te zijn hebben wij hier veel ervaring in op gedaan. Mede door dat wij diverse capiciteiten hebben binnen het bedrijf kunnen wij de gehele bouw realiseren met één aanspreekpersoon.

   

  Logo Ko van Oostrum

  Werkt u in de transportsector of de handel hierin en heeft u een bedrijfsvraagstuk? Bij Ko van Oostrum Advies weet u zeker dat u advies krijgt dat past bij uw bedrijf.

  Kok Optiek levert brillen, contactlenzen en oogmetingen, uitgevoerd door gediplomeerde medewerkers. Wij streven daarbij naar de hoogste kwaliteit een perfect service niveau. Wanneer u uw ogen vakkundig wilt laten controleren, stap dan binnen in onze winkel aan de Kerkbrink 11 in Breukelen.

   

  Koolliving logo

  Heeft u een project waarbij renovatie, restauratie, projectontwikkeling of nieuwbouw komt kijken. Kool Living is van al deze markten thuis.

   

  De hoofdactiviteiten van de Loenense Aannemings Maatschappij vallen binnen de bouwtak grond-, weg- en waterbouw. Hierbij kunt u denken aan het aanleggen van damwanden, beschoeiingen, steigers, bruggen, vlonders, terreinen en jachthavens. Wij zijn gespecialiseerd in waterbouwkundige werken.

  Transport vraagt steeds om creatieve oplossingen. De Creatieve Chauffeur denkt graag met u mee en lost uw logistieke uitdaging succesvol op door zijn ervaring, veelzijdigheid en inventief denken.

   

  Wij zijn trots op al ons werk. Vakmanschap, service & kwaliteit is wat Aannemersbedrijf Mulder altijd levert! En daar zijn wij trots op!

   

  Omnicard is uw spin in het web als het aankomt op de totale beheersing (of: het totale ontzorgingsmodel) van uw kaart. Van het begin tot het einde van de dataketen bieden zij oplossingen die er voor zorg dragen, dat door gedegen kennis en advies, de aanvraag, productie, uitgifte en tenslotte het beheer van uw kaart vlekkeloos verloopt.

   

  Een persoonlijk advies, een eerlijk product en een kantoor vlakbij. Dat vindt u bij Onderlinge Verzekeringen Kamerik. Zij kennen u en de regio waarin u woont. Zo kunnen zij u altijd een heldere oplossing bieden.

   

  Jos Oosterom maakt uw meubels weer als nieuw. Bij het stofferen gebruikt hij uitsluitend de beste materialen, zowel in als op uw meubel. Zo bent u verzekerd van jaren zitcomfort.

   

  Een allround bouwbedrijf voor nieuwbouw, verbouw, renovatie en machinaal timmerwerk. Precies, u bent bij ons aan het juiste adres, want u zoekt geen standaard bouwer. Bij Bouwbedrijf Paardenkooper is alles onder één dak, de vakkennis breed, de mogelijkheden ruim en ja, bij ons bestaan nog échte korte communicatielijnen!

   

  Alleen het allerlekkerste is goed genoeg voor Prinselijk Proeven, gespecialiseerd in delicatessen. Wijn, thee, koffie en chocola van de beste kwaliteit. Een genot om te proeven. In de winkels in Mijdrecht en Loenen aan de Vecht wordt u altijd voorzien van deskundig advies.

  Piet verkroost Kip

  Iedere woensdagochtend staat Piet Verkroost uit Leerdam voor u klaar op de Driestammenweg in Kockengen. U vindt bij Piet de lekkerste kaas en kipspecialiteiten.

   

  In de historische kern van Kockengen bevindt zich Eetcafé De Voorstraat. Wat in 1983 begon als een cafetaria annex café is in de loop der jaren uitgegroeid tot een volwaardig eetcafé. Geniet hier van een kopje koffie met zelfgemaakte appeltaart, een drankje aan de bar of een heerlijke maaltijd!

   

  Heeft u een rieten dak die aan vernieuwing of onderhoud toe is? Bent u van plan uw boerderij of wellicht uw tuinhuisje van riet te voorzien? Of wilt u zich gewoon eens oriënteren op de mogelijkheden van rieten dak bedekking? Bij Rietdekkersbedrijf Q.P. van Zanten bent u aan het juiste adres voor een professioneel advies.

   

  Rijking is uw partner op het gebied van projectmanagement, bouwkosten  en inspecties & onderhoud. Een bouwproces vraagt vele competenties en wij hebben die ons eigen gemaakt.

   

  Rijnstaal is een middelgroot all-round staalconstructiebedrijf. Vanuit Nieuwegein werken wij landelijk. Onze activiteiten hebben wij in de utiliteits-, industrie- en civiele bouwsector.

   

  Erwin van Schaik is een betrouwbare partner voor al uw schilderwerken, maar ook voor glaszetwerkzaamheden bent u bij Erwin aan het juiste adres!

   

  Sinds 1989 gevestigd aan de Nijverheidsweg in Kockengen is Seeleman & Hoogendoorn gespecialiseerd in  landbouwmechanisatie, constructiewerk en machinebouw, tuin- & parkmachines verkoop en service, handel in lichte bouwmachines en import en export activiteiten.

   

  Spoel ID is leverancier van een aantal mooie merken op het gebied van interieurdesign. Bent u stylist, interieurarchitect, projectontwikkelaar of facilitair manager? Als u met onze merken werkt, voorzien wij u van alle benodigde productinfo en verzorgen wij beschikbare stalen van de door u voorgestelde materialen. Met onze kennis en ervaring kunnen wij u helpen met het selecteren van producten voor een project.

  Van Eijk Elektra is een elektrotechnisch installatiebedrijf dat zich richt op de diversiteit van de verschillende werkzaamheden. Of het nu gaat om een nieuwe installatie ontwerpen, het vervangen van een bestaande installatie, het leveren en installeren van zonnepanelen en autoladers, nieuwe verlichting of schakelmateriaal. Van Eijk levert maatwerk voor zakelijke én particulieren klanten.

   

  Autobedrijf Verhoek

  Autobedrijf Verhoek is een universeel en allround autobedrijf dat sinds 1961 gevestigd is in Kockengen. U kunt er terecht voor APK, onderhoud en reparaties. Maar ook voor airco service, winterbanden, aanschaf van een nieuwe auto of occasion. Bij de tankshop wordt er voor u getankt, waar kom je zo’n service tegenwoordig nog tegen?

  MCU Consultancy is actief in Project Management, JD Edwards Consultancy & Implementations, SAP FI expertise en Fit Gap Analyses / Building Bridges From  Business Process to IT Solution Design.

   

  Verstand van tuinen, maar wel met gevoel. Buitengewone tuinen, daar werkt Willem aan. Tuinen die passen in het landschap en bij de leefstijl van mensen die er wonen. Kennis van de wereld die groen is, gevoel voor verhoudingen, details en kleurstellingen. Dat is Willems Tuinen.

   

  Met de juiste vakkennis, inspiratie en flexibiliteit in het werk is Wisse Tuinen een bedrijf met naam in Midden-Nederland. Het voornaamste doel van Wisse Tuinen is u een duidelijk inzicht te geven in het proces van ontwerp, aanleg en het onderhoud van uw tuin. Wisse Tuinen zet uw gedachte om in een concreet beeld.