• Parcours

  Benieuwd naar ons parcours? Hier geven we je een impressie van de prachtige route door het natuurgebied bij Kockengen die je aflegt tijdens de Hart van Holland Loop. Geef je ogen dus goed de kost tijdens het hardlopen. Het is het waard!

  IMG_1739

  Nadat je het dorp bent uitgelopen, begin je aan het eerste deel van het parcours dat voert over de Wagendijk langs het water.

  IMG_1744

   

   

   

   

   

   

   

  De 5,5 kilometerlopers slaan na verloop van tijd rechtsaf Teckop in. De 10 kilometerlopers gaan nog een stukje rechtdoor en vervolgens linksaf de Schutterskade op. Halverwege is een keerpunt.

  IMG_1742

  De route loopt terug over de Schutterskade en aan het eind ga je linksaf om vervolgens rechtsaf de Hollandse Kade in te gaan. Halverwege sla je weer rechtsaf en steek je Teckop over.

  IMG_1750

  Nu ben je op het punt waar de 5,5 kilometerlopers vanaf Teckop rechtsaf de Hollandse Kade zijn ingeslagen. Dit mooie pad slingert tussen de weilanden door en is een oase van rust.

  IMG_1753

  Aan het eind van de Hollandse Kade steek je het houten bruggetje over en begin je aan de laatste kilometers!

  IMG_1755

  Deze voeren het eerste stuk over de ventweg langs de provinciale weg richting Breukelen. Je volgt de weg naar rechts en komt zo weer op de Wagendijk en in de dorpskern van Kockengen waar je toegejuicht wordt tijdens je finish.

  IMG_1756

  Hieronder vind je kaartjes van beide afstanden. Veel succes en vergeet vooral niet om je heen te kijken tijdens het lopen!

  Parcours 5,5km


  Parcours 10km