• Informatie

  Hier vind je alle informatie die je als deelnemer moet weten over de Hart van Holland Loop. Heb je toch nog vragen? Stuur een mailtje naar info@hartvanholland.net of vraag het ons via Facebook.

  Programma Hart van Holland Loop

  18.00 uur start (na)inschrijving en afhalen startnummer op het Driestammenplein
  18.30 uur warming-up jeugdloop
  18.45 uur start jeugdloop 1 km
  18.55 uur start jeugdloop 2,3 km
  19.30 uur warming-up prestatieloop 5,5 en 10 km
  19.40 uur gezamenlijke start prestatieloop 5,5 en 10 km
  20.45 uur prijsuitreiking

  Het is op de dag zelf ook nog mogelijk kinderen in te schrijven voor de jeugdloop. Groep 3 t/m 5 loopt 1,1 kilometer en groep 6 t/m 8 loopt 2,3 kilometer.

  Inschrijven

  Kijk hier voor meer informatie over de inschrijfmogelijkheden.

  Parkeren

  Omdat de Hart van Holland Loop een lokale loop is moedigen we zo veel mogelijk deelnemers aan om te voet of op de fiets naar de start te komen. Wie toch met de auto wil komen, kan deze het beste parkeren aan de Sportweg (ca. 700 meter van de start).

  Omkleden en bagage

  Er is beperkte omkleedruimte in ’t Kockenest aan de Driestammenweg, direct naast de start. Hier kun je ook je kleding achterlaten. Omdat hier geen bewaking is, is dit voor eigen risico. We raden je dan ook aan om hier geen waardevolle spullen achter te laten.

  Tijdswaarneming, kilometeraanduiding en bewegwijzering

  De tijd zal gemeten worden met officiële tijdklokken. We maken gebruik van een chipsysteem met elektronische tijdmeting, waarbij ook de netto tijden worden gemeten. De chips zijn verwerkt in het startnummer en zijn voor eenmalig gebruik.

  Zowel op de 5,5 kilometer als op de 10 kilometer wordt iedere kilometer aangegeven met een bordje. De richting op het parcours wordt aangegeven door middel van pijlen; ook staan er op elke splitsing begeleiders om de lopers de goede kant op te wijzen.

  Verzorging

  Na de finish is er een drinkpost voor alle deelnemers.

  Op het parcours staat 1 vaste drankpost. Dit is bij Teckop. In het geval van zeer hoge temperaturen zullen er extra drankposten halverwege de afstand worden ingericht.

  Uitslagen en foto’s

  Tijdens de loop zullen er door verschillende fotografen foto’s worden gemaakt van de deelnemers, die enkele dagen na afloop van de loop te downloaden zullen zijn vanaf deze site. Ook zullen de uitslagen van de loop op deze site worden gepubliceerd.

  Aansprakelijkheid

  Iedereen neemt deel voor eigen risico. De organisatie van de Hart van Holland Loop aanvaardt geen aansprakelijkheid voor het zoekraken of de beschadiging van persoonlijke eigendommen, noch voor enig opgelopen persoonlijk letsel, behoudens ten gevolge van grove schuld van de organisatie.

  Geef een reactie