• Warm weer voorspeld tijdens de Adrie de Lange Hart van Holland Loop

  by  • juni 19, 2017 • Editie 2017, Nieuws

  De lustrum editie van de Adrie de Lange Hart van Holland loop belooft, net als tijdens de eerste editie  een warme te worden. Er zijn voor dinsdag 20 juni temperaturen voorspeld tot 28 graden.thermometer

  Het is goed om bij het hardlopen rekening te houden met die hoge temperatuur. Hieronder wat tips voor hardlopen bij dit warme weer.

  Drink voldoende
  We richten een drankpost in net na de helft van de wedstrijd (zowel voor de 5,3 als voor de 10 kilometer). Heb je veel vocht nodig, neem dan zelf ook wat te drinken mee voor onderweg (maar let op, gooi geen lege flesjes weg langs de kant van de weg!). Maak vooral ook gebruik van de drankpost na de finish om weer voldoende vocht binnen te krijgen.

  Kleding
  Draag liefst lichte kleding. Niet alleen in gewicht, maar ook in kleur! Zorg dat je een shirt aan trekt dat het zweet goed van je huid afvoert.

  Bescherm jezelf
  Ook al starten we ’s avonds, als je snel verbrandt kun je nog steeds lelijk verbranden. Smeer in dat geval je gezicht, armen en benen in met zonnebrand. Een pet of zonnebril om je ogen te beschermen tegen de zonnestralen kan ook heel prettig zijn.

  About