• Derde editie Adrie de Lange Hart van Holland Loop

    by  • januari 26, 2015 • Editie 2015, Nieuws

    Op dinsdag 16 juni vindt de derde editie van de Adrie de Lange Hart van Holland Loop plaats in Kockengen. De voorgaande edities waren succesvol en de organisatie kijkt al weer reikhalzend uit naar dit sportieve en gezellige evenement.

    Ook dit jaar is er de mogelijkheid tot voorinschrijven op de website. De voorinschrijving opent op 1 maart en is geopend tot een paar dagen voor de loop. Als er nog plek is, zal er op de dag zelf ook nog gelegenheid zijn tot inschrijven. Er worden 2 verschillende afstanden gelopen; 5,3 km en 10 km. Ook wordt er weer een jeugdloop georganiseerd voor basisschoolkinderen met 2 verschillende afstanden.

    Meer informatie volgt binnenkort via onze website en Facebook!