• Adrie de Lange wordt hoofdsponsor Hart van Holland Loop

  by  • maart 3, 2014 • Editie 2014, Nieuws, Uncategorized

  Logo HvHLoop AdLSinds begin dit jaar heeft de Hart van Holland Loop een hoofdsponsor. Lokaal ondernemer Adrie de Lange heeft zijn naam voor de komende jaren verbonden aan de hardloopwedstrijd. De tweede editie van de loop, die op dinsdagavond 17 juni zal plaatsvinden, gaat onder de naam “Adrie de Lange Hart van Holland Loop” van start.

  Voor en door Kockengen

  Vorig jaar werd de Hart van Holland Loop voor het eerst gehouden. Het werd direct een succes. Het evenement trok hardlopers aan uit de wijde omgeving, maar was toch vooral een hardloopfestijn voor en door Kockenezen. Het feit dat er nu een lokaal ondernemer als hoofdsponsor is aangetrokken past daar goed bij.

  Voorbereidingen in volle gang

  De voorbereidingen voor de tweede editie van de loop zijn ondertussen in volle gang. De organisatie, die in handen is van de sportersvereniging “Laatste Bus naar Kockengen”, zal een aantal wijzigingen doorvoeren naar aanleiding van feedback van de lopers op de eerste editie. Daarbij zullen er net als vorig jaar twee afstanden voor volwassenen zijn. De jeugdloop wordt verder uitgebreid met meer leeftijdscategorieën.

  Inschrijven is vanaf 15 april mogelijk via de website www.hartvanholland.nl/hardlopen.

  _E356200

   

   

  About